Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες αυτών που μας έβαλαν στο Μνημόνιο

Ο εισηγητής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην παράνομη και αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει
καταδικάσει αμετάκλητα πολιτικά τα κόμματα που μας έβαλαν στα Μνημόνια και ότι πρέπει τώρα να αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες των προσώπων. Οι λόγοι σύστασης της επιτροπής και διενέργειας της εν λόγω συζήτησης είναι ξεκάθαροι επικοινωνιακοί για τον Σύριζα, αν οι υπεύθυνοι των Μνημονίων συνεχίζουν να παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως συνυπεύθυνες για τα Μνημόνια είναι όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) από το 1974 και μετά που διόγκωσαν το εξωτερικό χρέος.
Τέλος, επισήμανε πως η παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την νωπή λαϊκή εντολή και υποχρέωση να καταγγείλει το Μνημόνιο και όχι να το επεκτείνει!

Μοναδική λύση ο χαρακτηρισμός μέρος ή όλου του δημοσίου χρέους ως επαχθές, καθώς δεν δανειζόμαστε προς όφελος του ελληνικού λαού αλλά για να πληρώνουμε παράνομα τοκοχρεολύσια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...