Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ !! ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑ “ΤΕΡΑΤΑ” ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την νέα υπόθεση διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, στην οποία εμπλέκονται τουλάχιστον δύο Έλληνες.
 Στους υπολογιστές τους βρέθηκαν 650.000 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο που προκαλούν σοκ
 Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δύο Έλληνες , 35 και 27 ετών σε Αθήνα και Πειραιά.


Οι συλληφθέντες διατηρούσαν λογαριασμό σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, που βρίσκεται στο εξωτερικό, στην οποία υπήρχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Για τον εντοπισμό τους υπήρξε συνεργασία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη Europol και το FBI.

Κατά τις έρευνες στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) -συνολικού μεγέθους άνω του 1 ΤΒ (Terabyte)- σκληρού υλικού πορνογραφίας ανηλίκων και οι δράστες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ και φορητός Η/Υ (laptop).

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις.


Οι δύο συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Η τυχόν εμπλοκή και άλλων Ελλήνων χρηστών στην επίμαχη ιστοσελίδα ερευνάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...