Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Απάντηση Σύριζα στην Χρυσή Αυγή: “Δεν μπορούμε να βγάλουμε λεφτά από την Λίστα Λαγκάρντ”βιντεο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε στην Ολομέλεια την επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη αναφορικά με την πορεία ερευνών για τις υποθέσεις διαφθοράς πολιτικών προσώπων και κομμάτων.

Αρχικά, ο βουλευτής Αττικής επισήμανε για μια ακόμη φορά την συνεχιζόμενη κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος από τον εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος απαγορεύει σε εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και έθεσε το Προεδρείο της Βουλής προ των ευθυνών του.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, όπως αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο στην Βουλή από τον ίδιο τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκο. Ένα χρόνο μετά οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι δεν έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις των υπερχρεωμένων κομμάτων και των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων (όπως ο σύμβουλος του Σαμαρά, Παπασταύρου) σε λίστες μαύρου χρήματος στο εξωτερικό (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, κ.α.). Ακόμη, επισήμανε ότι την στιγμή που τα οικονομικά των Ελλήνων είναι ασφυκτικά, υπάρχουν τεράστια ποσά τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί και στα οποία εμπλέκονται η οικογένεια Μπόμπολα, η οικογένεια Μαρτίνου (χορηγός εκδηλώσεων της ΝΔ), και άλλοι.
Ο κ. Νικολούδης επισήμανε αρχικά ότι ο ίδιος δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, όπως ο Αθανασίου, το οποίο είναι ξεκάθαρα ποινικό αδίκημα.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ο έλεγχος είναι εξαιρετικά δύσκολος, εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς και ομολόγησε κατ΄ ουσίαν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει λεφτά από την λίστα Λαγκάρντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...