Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η Αθήνα, όπως τη θέλει το αντισυνταγματικό τόξο: Βγήκαν παγανιά σπαθοφόροι Σιχ!

Στα πλαίσια της προπαγάνδας προς καλλιέργεια στον Ελληνικό Λαό αισθήματος ενοχής για όσα βιώνουν οι λαθρομετανάστες, ούτως ώστε να διαμορφωθεί το έδαφος για την απορρόφηση εκατομμυρίων εξ αυτών στην ελληνική κοινωνία, τηλεοπτικοί σταθμοί και φυλλάδες πλημμύρισαν από ρεπορτάζ σχετικά με το δράμα αυτών των ανθρώπων.


Ουδείς όμως, για λόγους ευνόητους, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους Έλληνες για γεγονότα που δεν θα συμβούν αλλά συμβαίνουν ήδη στην πρωτεύουσα της χώρας!

Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, στην περιοχή του Ταύρου, διοργανώθηκε δημόσια εκδήλωση χιλιάδων Ινδών και Πακιστανών Σιχ, οι οποίοι γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους.
   


Οι φωτογραφίες δεν αποτελούν εικόνες από κάποιο κράτος της Ασίας, απολύτως ξένο προς τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα.


Αποτελούν όμως, μια πραγματικότητα η οποία δεν έρχεται σύντομα, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ, με υπαιτιότητα των κομμάτων της φιλελεύθερης και μαρξιστικής, αντεθνικής πανούκλας που επιδιώκει με κάθε τρόπο την εξαφάνιση της ελληνικής ταυτότητας μέσα σε ένα επιβαλλόμενο πολυφυλετικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...