Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Με τέτοιες Μ@Κ@ΚΙΕΣ κυρία Στάη και Αισχρά ψεύδη για τη Χρυσή Αυγή χαλυβδώνεται ο κοσμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γίνετε μπετόν αρμέ !! ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η λασπολογία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών
Σε μία πρωτοφανή ασχήμια προέβη η γνωστή για τους εναγκαλισμούς με το σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, Έλλη Στάη, στην συνέντευξή της με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χθες το βράδυ.

Στην προσπάθειά της να μεμφθεί την πρόεδρο της Βουλής για τις παρατηρήσεις της προς τον αρχισκευωρό Σαμαρά, η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε να λέει ότι και άλλοι έχουν διατυπώσει τέτοιου είδους απόψεις εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προφανώς την ώρα που η Στάη διατύπωνε τον συλλογισμό της, ο οποίος ήταν εν μέρει λογικός, προφανώς της είπαν από το κοντρόλ ότι αυτά που λέει αθωώνουν την Χρυσή Αυγή.
Έτσι στην προσπάθειά της να ανασκευάσει τον συλλογισμό, χωρίς να τον αναιρέσει, προσπάθησε να διαχωρίσει την Χρυσή Αυγή από τον τομέα της «σκληρής ρητορικής» και να τον «αναβαθμίσει» σε σκληρή πρακτική. Έτσι είπε ότι στην Χρυσή Αυγή «δεν μιλούν απλώς για λαθρομετανάστες, αλλά δολοφονούν λαθρομετανάστες».
Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται ούτε καν αν κάποιος υιοθετήσει το σύνολο της τερατώδους ψευδολογίας που ονομάζεται «δικογραφία». Δεν τεκμαίρεται, βεβαίως, διότι η μόνη δολοφονία μετανάστη που υπάρχει στην δικογραφία είναι αυτή του Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία όμως ακόμα και ο εντεταλμένος του Σαμαρά, Ντογιάκος, είχε αποφανθεί ότι: "Δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα...".
Ανάλογη ήταν και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, αλλά και του Δικαστηρίου σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, αφού αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με τη Χρυσή Αυγή.
Παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει με πάταγο ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, συγκεκριμένα συμφέροντα συνεχίζουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με φανερό δόλο την υφαρπαγή ψήφων προς τέρψιν των σαμαροβενιζέλων και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας. Μάλιστα, εν όψει της υπογραφής του νέου μνημονίου, οι ταγοί της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ετοιμάζουν τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού, βάση μίας νέας εκστρατείας συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Ας γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, όπως δεν λύγισε στους τόσους μήνες της πολιτικής δίωξης και της τρομοκρατίας ενός ολόκληρου συστήματος και του ποινικού παρακράτους του. Οι μεθοδεύσεις τους και τα ψέμματά τους δεν πείθουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει αντιληφθεί και τα ψεύδη τους και τους λόγους που τα εκστομίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...