Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Μεγαλόστομες δηλώσεις και από πράξεις τίποτα! Μητρόπουλος: «Όλοι οι υπουργοί οικονομικών στην Λίστα Νικολούδη»

Η λίστα του υπουργού Επικρατείας περί της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, είναι ένα από τα μυστήρια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Το μόνο στοιχείο που έχει δει το φως της δημοσιότητας ήταν ένα κομμάτι της λίστας που αφορούσε αιρετούς της αυτοδιοίκησης, ιατρούς νοσοκομείων, προέδρους ΝΠΔΔ, μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών και δημοσιογράφους. Τότε μάλιστα είχε καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ο έγκλειστος Συναγωνιστής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χωρίς ωστόσο να δοθούν άλλα ονόματα στην δημοσιότητα.

Τώρα σε πρωινάδικο του ANT1, βγήκε ο βουλευτής του Σύριζα, Αλέξης Μητρόπουλος, και είπε: «Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν τα ονόματα όλων των υπουργών Οικονομικών, πολιτικών και δημοσιογράφων. Πρέπει να μπει έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 500.000 ευρώ».
Αβίαστα προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα, βεβαίως, που αφορούν τόσο την λίστα Νικολούδη, όσο και την δήλωση Μητρόπουλου. Κατά πρώτον, θεωρεί ο κ. Μητρόπουλος ότι το θέμα της συγκεκριμένης λίστας και των συγκεκριμένων εμβασμάτων είναι θέμα προς επικοινωνιακή επεξεργασία ή προς εργασία; Κατά δεύτερον, πόσοι συριζαίοι σύντροφοί του βρίσκονται στην συγκεκριμένη λίστα; Γιατί το πόθεν έσχες μερικών αυτό καταδεικνύει.
Τρίτον και κυριότερον, πόσα λεφτά θα εισπράξει η κυβέρνηση από την εν λόγω λίστα; Γιατί την τελευταία φορά που ερωτήθηκε ο κ. Νικολούδης, από τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, περί της λίστας Λαγκάρντ δήλωσε αδυναμία είσπραξης, προφασιζόμενος δυσκολίες στην έρευνα. Και έστω και αν δεν μπορεί να εισπράξει, θα φέρει ο κ. Μητρόπουλος την λίστα στην Βουλή ώστε να γίνει κοινωνός ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός του περιεχόμενού της;
Πρώτοι στα λόγια οι συριζαίοι, αλλά στις πράξεις έχουν ένα μικρό… πρόβλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...