Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Aποκεφαλισμοι 300 ατόμων!! Οι τζιχαντιστές της ISIS συνεχίζουν ακάθεκτοι την εθνοκάθαρση στις περιοχές του Ιράκ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ
Νέα φρίκη της ISIS: Προχώρησε σε εκτεταμένο όργιο αποκεφαλισμών 300 ατόμων στο Ιράκ!
Οι τζιχαντιστές της ISIS συνεχίζουν ακάθεκτοι την εθνοκάθαρση στις περιοχές του Ιράκ. Αξιωματούχοι του Ιράκ αποκάλυψαν ότι οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες επιδόθηκαν σε ένα εκτεταμένο όργιο αποκεφαλισμών. Τις τελευταίες ημέρες αποκεφάλισαν 300 άτομα που στην πλειοψηφία τους ήταν μέλη νομαδικών φυλών!


Οι Βουλευτής στην Anbar, Adel Khamis al-Mahlawi διευκρίνισε ότι τα θύματα ανήκουν στις φυλές Abu Mahal, al-Karabla, al-Salman, Albu Obaid, και al-Raoyen σύμφωνα με το presstv.

Ανίκανη και άβουλη η Δύση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες που η ίδια εξέθρεψε με σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσσαντ στη Συρία. Φυσικά η δημιουργία της τρομοκρατικής τζιχαντιστικής οργάνωσης είχε ως απώτερο σκοπό την διάχυση των πολεμικών συγκρούσεων μέχρι τον Καύκασο και την Τσετσενία αφού στόχος ήταν η δημιουργία συγκρούσεων περιμετρικά της Ρωσίας!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες τα μαζικά εγκληματα της ISIS δεν έχουν τέλος. Με γυμνούς σβέρκους για να κόψει πιο εύκολα η σπάθα της "σαριακής δικαιοσύνης", αποκεφαλίζουν.

Φυσικά, πρόκειται για μια ακόμη δημόσια εκτέλεση που γίνεται σε πλατεία ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσει το πλήθος. Πρόκειται για μια ψυχολογική επιχείρηση των ισλαμιστών προκειμένου να πάρουν μέσω του φόβου που προκαλούν τον ολοκληρωτικό έλεγχο κατοίκων και παιδιών.

Ανάμεσα στους θεατές διακρίνονται πολλά μικρά παιδιά. Περιμετρικά έχουν ακροβολιστοί ένοπλοι.

Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα. Φέρουν χειροπέδες και έχουν μπαναταρισμένα τα μάτια. Ο δήμιος είναι μασκοφόρος και χρησιμοποιεί σπάθα.

Ένας σείχης αναγνώνει την σαριακού τύπου απόφαση…εις θάνατον. Τα κεφάλια κατρακυλάνε στα κράσπεδα..Δείτε τις εικόνες των εθνοφυλετικών εκκαθαρίσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...