Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Απίστευτο! Βάζουν χαράτσι 50% σε όσους μπήκαν σε ρύθμιση για τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Η αποκάλυψη έρχεται μέσα από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις. Όσοι είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση του 2011 και πλήρωναν κανονικά τις οφειλές τους στα Ταμεία τώρα βρίσκονται με επιβάρυνση της τάξης του 50%!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος όσοι είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση του νόμου 3943/2011 και τώρα αυτοδίκαια εντάσσονται στη ρύθμιση των 100 δόσεων θα πρέπει να πληρώσουν προσαυξήσεις της τάξης του 50% στο ποσό που τους απομένει.

Μάλιστα οι οφειλέτες είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να αποδεχθούν το χαράτσι αυτό για να υπαχθούν στη ρύθμιση, ενώ θα πρέπει να πληρώσουν και την πρώτη δόση μέχρι τις 30 του μήνα.

Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις, παύουν να είναι σε οποιαδήποτε ρύθμιση και θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό που απομένει το πολύ σε 12 δόσεις.


Για να γλιτώσει ο οφειλές της χαράτσι που φτάνει και το 50% του ποσού που του απομένει θα πρέπει να μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, αλλά να επιλέξει να πληρώσει σε λιγότερες δόσεις, σε 72 ή 48 κλπ έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί με το σύνολο των τόκων που αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...