Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!Δολοφονική επίθεση ταγμάτων εφόδου της αριστεράς σε οπαδό της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση υπέστη οπαδός της Χρυσής Αυγής από συμμορίες της αριστεράς, οι οποίες αλώνιζαν ανενόχλητες στην πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού περιοχή, υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων.
Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δέχτηκε την δολοφονική επίθεση των αριστερών, καθώς διέσχιζε με τη μοτοσυκλέτα του την λεωφόρο Γ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Ξυλοκοπήθηκε από ένα όχλο αριστεριστών, κατέστρεψαν την μηχανή του και
γλίτωσε χάρη στην επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες περιορίστηκαν απλώς στον απεγκλωβισμό του, δίχως να προχωρήσουν στην παραμικρή προσαγωγή ή σύλληψη!
Χαρακτηριστικό του γεγονότος και της τρομοκρατίας που εξαπολύεται από Κράτος και παρακράτος είναι ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παρέμεναν στο σημείο ακόμη και μετά την αστυνομική επέμβαση, επιδεικνύοντας τα ρόπαλα τα οποία χρησιμοποίησαν προκειμένου να «συνετίσουν» έναν συμπατριώτη μας που επέλεξε να στρέψει την πλάτη του στα διεφθαρμένα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.Εξόχως ενδεικτική του κλίματος τρομοκρατίας που στήθηκε από τους παρακρατικούς μηχανισμούς στον Κορυδαλλό, είναι και η επίθεση με προπηλακισμούς που δέχτηκε βουλευτής του κόμματος "Ποτάμι", ο οποίος βρισκόταν στο μπλογκ των αριστεριστών και ξυλοκοπήθηκε από αριστεριστές, προτού φυγαδευτεί από πολίτες. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ορφανός δέχτηκε επίθεση από μαυροφορεμένους αντιφασίστες με στυλιάρια. 

Υ.Γ. Υπήρξε προσπάθεια να εξαφανιστεί το οπτικοακουστικό υλικό της δολοφονικής επίθεσης των αριστεριστών κατά του οπαδού της Χρυσής Αυγής αλλά δυστυχώς για κάποιους απέτυχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...