Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Γιώργος Κασσιμάτης: Απιστία σε βάρος της πατρίδας η μη διεκδίκηση των αποζημιώσεων VIDEO

 ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΈΓΕΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ
Δείτε τι λέει ο Κασιμάτης και ξεστραβωθείτε ξεφτιλισμένοι ευρω - δούλοι. Για πόσο καιρό νομίζετε βρωμοπροδότες ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ  ότι θα μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κοσμάκη . Οι αποφάσεις του κάθε βρωμιάρη Ντραγκι είναι άκρως παράνομες και εσείς κάθεστε ως άθλιοι που είσαστε, και το συζητάτε πιέζοντας στα άκρα τον κοσμάκη. Εμείς τα αναδεικνύουμε και μην πει κάποιος ότι δεν ήξερε.Πιο έντονο από ποτέ επανήλθε σήμερα το φάντασμα της χρεοκοπίας πάνω από την Ελλάδα μετά την απόφαση του Μάριο Ντράγκι η οποία σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά της ρευστότητας στον λαιμό της ελληνικής κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις προειδοποιήσεις από το ΔΝΤ και την απόφαση των Ευρωπαίων εταίρων να απορρίψουν τη λίστα του Γιάννη Βαρουφάκη και να ζητήσουν κοστολογημένες προτάσεις τέσσερις ημέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
Ρέγκλινγκ
Σε συνέντευξή του στην γερμανική Handelsblatt  επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ αναφέρει ότι τα νέα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση απειλούν να πλήξουν την ανταγωνιστικότητα και ίσως οδηγήσουν τον προϋπολογισμό και πάλι σε έλλειμμα.
«Η Ελλάδα αναμενόταν να καταγράψει δημοσιονομικό πλεόνασμα, εξαιρούμενης της πληρωμής των τόκων, αλλά αυτό εξανεμίζεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλάους Ρέγκλινγκ και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει συμφωνήσει με τους πιστωτές για πλεόνασμα 4,5% αλλά ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ άφησαν τον περασμένο μήνα να εννοηθεί ότι μπορεί να δεχθούν μια αστοχία από την πλευρά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...