Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

«Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον κλείδωσαν σε ντουλάπα και τον ξύρισαν»Το πόρισμα-φωτιά για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Γιακουμάκης video

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα βασανιστήρια που περνούσε ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, περιγράφει το πόρισμα-φωτιά από την έρευνα που έγινε στη σχολή.
Το πόρισμα που παρουσίασε το Mega, επιβεβαιώνει ότι συμφοιτητές και καθηγητές του Βαγγέλη γνώριζαν εδώ και καιρό για το μαρτύριο που ζούσε, χωρίς να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν.«Μια μέρα λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 άκουσα ότι του λέγανε να τον δέσουν στην καρέκλα και αυτός απάντησε “αν θέλετε δέστε με”. Ξέρω ότι τον κλείσανε στην ντουλάπα δεμένο και του ρίχνανε νομίσματα για να τραγουδάει. Οι καθηγητές γνώριζαν τα πάντα. Γνωρίζω τα παιδιά που τους είχαν ενημερώσει», φέρεται να έχει καταθέσει συμφοιτητής του Βαγγέλη.

Την εξευτελιστική συμπεριφορά της ομάδας των κρητικών σπουδαστών επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη της εστίας. «Του έκλειναν το ζεστό νερό όταν ο Βαγγέλης έκανε μπάνιο, τον κλείσανε σε ντουλάπα, του ρίχνανε κέρματα, τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του», περιγράφει η υπεύθυνη.

Το πόρισμα διαπιστώνει ότι «έλαβαν χώρα γεγονότα ενδοσχολικής βίας τόσο σε βάρος του μαθητή Γιακουμάκη όσο και άλλων μαθητών που ζούσαν κάτω από απειλές και το φόβο που προκαλούσε η ομάδα των κρητικών μαθητών, η οποία λειτουργούσε σε κλειστό κύκλο προκαλώντας εύλογο φόβο σε συμμαθητές τους. Δεν ελήφθησαν τα προσήκοντα αυστηρά μέτρα καθώς δεν καταλογίστηκαν ποινές κατά την κρητικών μαθητών που πρωτοστατούσαν σε βιαιότητες σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όσο και σε βάρος άλλων μαθητών, από κανένα όργανο της σχολής».

Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...