Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Πρώην σύμβουλος του Σόιμπλε και στέλεχος της Lehman Brothers ρίχνεται στη μάχη… κατά του Σόιμπλε και των διεθνών τοκογλύφων!

Μπορεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων να «σφάζεται» δημοσίως –για τα μάτια του κόσμου- με τους διεθνείς τοκογλύφους και τον πιο χαρακτηριστικό αντιπρόσωπό τους στην Ευρώπη, τον Σόιμπλε, αλλά στη ζούλα υπάρχει μεταξύ τους αγαστή συνεργασία. Τόση, που μέχρι και συμβούλους ανταλλάσσουν!
Έτσι, νέος συνεργάτης του υπουργού με την κόκκινη γραμμή στα… πέτα του σακακιού του, προσελήφθη –όπως προκύπτει από σχετική ανάρτηση του υπουργείου Οικονομικών στο
Δια@γεια- ο αμερικανοκορεάτης Κιμ Γκλεν, πρώην σύμβουλος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (και μάλιστα «στρατηγικός», όπως ο ίδιος υπερηφάνως αναφέρει στο βιογραφικό του…), πρώην στέλεχος της διαβόητης τοκογλυφικής Lehman Brothers και εισηγητής της ιδέας δημιουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).

Μάλιστα, ο νέος συνεργάτης συνόδεψε τον υπουργό του στις δύο συνεδριάσεις του Eurogroup στις Βρυξέλλες, στις 11 και τις 16 Φεβρουαρίου, και του ECOFIN στις 17 Φεβρουαρίου. Προφανώς, τον χρησιμοποιούν οι Τσιπροκαμμένοι για να… κατατροπώσουν τον Σόιμπλε και τους διεθνείς τοκογλύφους… εκ των έσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...