Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Λιάνα Κανέλλη μετά την αθώωση Κασιδιάρη: Ζωή σε λόγου μας

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Λιάνα Κανέλλη μετά την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη. Η βουλευτής τα έβαλε και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ το ΚΚΕ χαρακτήρισε «προκλητική» την απόφαση.
Βγαίνοντας από το δικαστήριο η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως ναι μεν η κατηγορία εξέπεσε αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι αθώος.«Αθώος δεν ακούστηκε και δεν είναι. Ο ελληνικός λαός είδε πολύ καλά και την πράξη και τον στόχο», σχολίασε.

«Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι ζήτημα πολιτικής καταδίκης στη συνείδηση του ελληνικού λαού, όχι στα δικαστήρια. Αν την ελπίδα την αφήσετε στο σύστημα τότε θα πρέπει να ζητήσετε δανεικά για να πάρετε τις αποφάσεις καταδίκης που πρέπει»,συμπλήρωσε.

Από τα πυρά της Λιάνας Κανέλη δεν ξέφυγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την απόφασή της να μην γίνονται δεκτές οι ψηφίσεις νόμων χωρίς την παρουσία των βουλευτών της ΧΑ.

«Ζωή σε λόγου μας», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΚΕ: Προκλητική απόφαση

«Η απόφαση του δικαστηρίου για την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη - παρά το ότι το δικαστήριο δέχτηκε την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης - αποτελεί πρόκληση» σχολίασε το ΚΚΕ την απόφαση του δικαστηρίου.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός, η αθώωση Κασιδιάρη «συμβάλει στη δημιουργία και ενίσχυση κλίματος ανοχής απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».

Υπογραμμίζει τέλος πως «παραμένει η αναγκαιότητα της απομόνωσης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής από το λαό και τη νεολαία, με την οργανωμένη πάλη τους».

1 σχόλιο :

  1. Απολαύσαμε το ''γρύλισμα '' από το εμπαθές και μοχθηρό ''μπουλντόκ '' του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...