Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Μ. Αρβανίτης: “Απαιτούμε άμεσα την εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων.
Ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε την συνέπεια της προτάσεως της Προέδρου να αναβληθεί η συζήτηση για την άρση ή μη της ασυλίας του Γεωργιάδη, προκειμένου βέβαια αυτή η αναβολή να έχει ως αποτέλεσμα την έλευση των  προσωρινώς κρατουμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Κανονισμό της
Βουλής, προκειμένου να ψηφίσουν. Παρά την σύννομη αυτή πρόταση της Προέδρου, πολλοί επιτέθηκαν στο Προεδρείο, ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που έχει ποδοπατήσει κυριολεκτικά τις συνταγματικές διατάξεις και τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής.
Όσον αφορά το γερμανικό κράτος και κατ’ επέκταση τον γερμανικό λαό, επισήμανε πως ως Έλληνες πατριώτες δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι οι Γερμανοί κατέσφαξαν, λεηλάτησαν τους θησαυρούς μας, μας επέβαλαν ταπεινωτικό δάνειο, κατέκαυσαν τα χωριά μας και εξετέλεσαν χιλιάδες Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή πριν από τις εκλογές είχε πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τη γερμανική Πρεσβεία για να διαμαρτυρηθεί και επίσης να αξιώσει την αποκατάσταση των ζημιών, γενικά του χρέους της Γερμανίας προς εμάς.
Επιπροσθέτως, όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης επισήμανε την ανάγκη να σεβαστούμε ως Χώρα τις Διεθνείς Συμφωνίες και ειδικά τη Σύμβαση του Παλέρμο, όπου την έχουμε προσυπογράψει και την οποία έχουμε κυρώσει με νόμο. Τέλος, τόνισε ότι εμείς ζητούμε εντελώς ρεαλιστικά πρώτον να συγκροτηθεί μία εθνική επιτροπή εγκύρων οικονομολόγων, νομικών και ιστορικών προσώπων κοινής αποδοχής που θα προσδιορίσει με ακρίβεια και με αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση το ακριβές ποσόν της οφειλής αυτής που σύμφωνα με έρευνες, ο κ. Κούκουνας το αναβιβάζει σε 510 δισεκατομμύρια ευρώ και ο Γάλλος οικονομολόγος Ντεπλά σε 575 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, με επείγουσες νομικές διαδικασίες να υποχρεωθεί το σημερινό γερμανικό κράτος να μας εξοφλήσει αμέσως και πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...