Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Χριστοδουλοπούλου “ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: “ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”-ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ; ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ-ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;
Σχέδιο για ενοικίαση διαμερισμάτων ανά την Ελλάδα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες ετοιμάζει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει “κοινωνικό καλό”.


Μιλώντας σε φυλλάδα της Κυριακής , η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα. Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».

Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η κυρά Τασία, όμως, δεν μας τα λέει καλά. Μιλάει για ευρωπαικά κονδύλια πάνω στην Μετανάστευση χωρίς να ξεκαθαρίζει πόσα είναι αυτά, ποιος θα τα διαθέσει και κυρίως ποιος θα τα εκμεταλλευθεί. Γιατί εαν βασιστούμε σε διάφορες περίεργες κυρίες ΜΚΟ που την περιτριγυρίζουν, τότε σωθήκαμε.


Την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες είναι φουκαράδες, πένητες και άστεγοι. Γι αυτούς ουδείς.

1 σχόλιο :

  1. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΩΧΌ ΤΊΠΟΤΑ ΡΕ ΚΩΘΏΝΙΑ ....ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΑΙΜΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...