Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Αυτές τις απόψεις  εξέφρασε-προφανώς σε συννενόηση με τον κ.Τσίπρα-ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μέσα στο δρόμο και μπροστά από τους τσολιάδες και τις …Αμαλίες. Εν μέση οδώ. Στο πεζοδρόμιο ο αρχηγός των Στρατιωτικών, μοίρασε το Αιγαίο και αποδέχτηκε το προδοτικό “ανήκομεν εις τη Δύσιν” του γερο-Καραμανλή και του Αβέρωφ. Στα πρακτόρια της CIA και στους σφάχτες του Τελ -α-Βίβ.


Εκτιμούμε τον πατριώτη Πάνο Καμμένο(περισσότερο από όλους στην συγκυβέρνηση)και τον σεβόμαστε για τους αγώνες που έχει δώσει με την διαπλοκή.

Όμως όσα είπε μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους. Για πολλούς λόγους.

Διαβάστε τι γράφουν και ΜΜΕ της ομογένειας:

‘Ετοιμος να… ”εκχωρήσει” και μέρος του εναέριου χώρου της Ελλάδας στο… Ισραήλ

Καμμένος και πάσης Ελλάδας: Με ”αέρια” (π.χ. φυσικά αέρια, όπως υποθαλάσσια ή ”πορδές”) κάνουμε πολιτική

Ομιλούν στην Ελλάδα γιά ”πλούσια κοτάσματα” φυσικού αέριου και πετρέλαιου. Ομιλούσε και η Κύπρος γιά ”πλούσια κοιτάσματα” στην ΑΟΖ της, αλλά οι έρευνες απόδειξαν το αντίθετο. Ο επικεφαλής του υπουργείου ”μίζας” γνωστού και ως ‘Αμυνας, μίλησε σε εκδήλωση-συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη (28 Μαρτίου ’15) γιά επιθυμιτή ”συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου”. Υπάρχουν κοιτάσματα; Και αν ναι, πόσο… ασήμαντα είναι γιά τις ΗΠΑ, που έλυσαν το ενεργειακό τους χάρη στην… Αλάσκα και δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν στις διενέξεις Ελλάδας (που ούτε ΑΟΖ τολμά να ανακηρύξει) και Κύπρου με την Τουρκία; Σε ότι αφορά το Ισραήλ, ο υπουργός αναρωτήθηκε: ”Γιατί να μην δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ από την Ελλάδα. Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη;”.


Σημ.: Θα ήταν χρήσιμο γιά την Ελλάδα, αν έγραφαν τις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού ‘Αμυνας και αυτός να τις έκανε μετά διαβάζοντας το γραπτό κείμενο, ιδιαίτερα όταν ευρίσκεται εκτός Ελλάδας. Επειδή, όταν μιλά, πολλές φορές δεν σκέπτεται τι λέει και απλά…”ψεκάζει” ως ”ρωποπερπερήθρας”.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...