Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Διαλύεται η φοβική ΝΔ του Σαμαρά μετά την παραίτηση-βόμβα Αβραμόπουλου

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ
Tην παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας ενώπιον της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
 «Επιθυμώ εδώ να δηλώσω, οτι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης μου με τα ευρωπαϊκά θέματα, σε καθημερινή βάση, και με το
βάρος ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της ευρωπαϊκής επιτροπής, θέτω σήμερα στη διάθεση του προέδρου και της παράταξης, την τιμητική θέση του αντιπροέδρου τςη ΝΔ, ώστε αυτή, σε αυτό το στάδιο που ακολουθεί, να καλυφθεί απο ένα στέλεχος που θα ειναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξης μας» τόνισε και πρόσθεσε:

Θεωρώ επίσης, οτι η κάλυψη και της δεύτερης θέσης αντιπροέδρου απο έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Ειναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτήν την παράταξη. Εγώ απο τις Βρυξελλες θα είμαι μαζί σας και εδώ.

Παράλληλα, τόνισε ότι «στις 25 Ιανουαρίου ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού μας γύρισε την πλάτη και πρέπει να το αναγνωρίσιμους, δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα μας στην παροχολογία των αντιπάλων μας. Να τελειώσουμε σήμερα με τη φοβική ΝΔ».


Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για ένα κόμμα παράταξη, ανοικτό με διεθνές και ευρωπαϊκό κύρος, χωρίς φανατισμούς, οξύτητες και ακρότητες. «Η ΝΔ θα πρέπει έχει ρόλο εθνικού εγγυητή, ο ιδεολογικός άξονας της παράταξης διαχρονικά ειναι ο ευρύτερος χώρος της φιλελεύθερης πολιτικής, κοινωνικής και δημοκρατικής κεντροδεξιάς με πειστικό και αξιόπιστο άνοιγμα στον ευρύτερο χώρο του κέντρου».

1 σχόλιο :

  1. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...