Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟΔιάγγελμα Καραμανλή από στιγμή σε στιγμή

EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός. Παρότι ο ίδιος δεν κρύβει την εκτίμησή του για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχει διαγνώσει την ανησυχία που έχει κυριεύσει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τον ελληνικό ουρανό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βυθισμένος στην αγωνία του για την αντιμετώπιση της οικονομικής αβύσσου της χώρας αδυνατεί να παρακολουθήσει τις επικίνδυνες εξελίξεις στο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από πολλά μέρη της Ελλάδας καταφθάνουν πληροφορίες που θέλουν αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας να περνάνε στα χέρια ακροδεξιών ενστόλων από εκείνους που ψηφίζουν δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Πανούσης μοιάζει ξένο σώμα ως επικεφαλής τους.

Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν σαστισμένοι την αγωνία των κυριών Δούρου και Κωνσταντοπούλου να φλερτάρουν με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σε κάθε ευκαιρία.

Αναπόφευκτα κάποια στιγμή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε» αναφέρει αφοπλιστικά κυβερνητικός παράγοντας στο Newpost σχολιάζοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία λόγω της παρατεινόμενης ασφυξίας που τής προκαλεί η στάση της ΕΚΤ και η άρνηση των εταίρων να επιτρέψουν την ρευστότητα στην χώρα.

Ο εορτασμός, αλά χουντικού Παπαδόπουλου, της 25ης Μαρτίου με τα τανκς στους δρόμους και τα ΑΤΜ των τραπεζών στο έλεος του Ντάισεμπλουμ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.

Τρία από τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα ο πρώην πρωθυπουργός δύσκολα θα μπορούσε να τα αγνοήσει.

Κι αυτό γιατί προέρχονταν από την κλάση του Μολυβιάτη-όχι απλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά ακριβώς το DNA της.

Ο πρώην πρωθυπουργός όλο αυτό το διάστημα δήλωνε στούς συνομιλητές του ότι για να παρέμβει στις εξελίξεις δηλώνοντας παρόν, θα ήθελε η επιθυμία των πολιτών προς το πρόσωπό του να λάβει μια κινηματική διάσταση.

Τώρα γνωρίζει ότι απέχουμε ελάχιστα από αυτή την διαδικασία.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι και ο πολύπειρος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε «Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων».

Μόλις πριν λίγες ώρες τουλάχιστο 6 πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή συναντήθηκαν με τον πρώην πρωθυπουργό τόσο στο σπίτι του στην Ραφήνα-όσο και στο γραφείο της πλατείας Μαβίλη. Απο την συνεδρίαση της Κ. Ο. της χαζοΝΔ, η οποία  "συνήλθε" πριν λίγο απουσίαζαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,  η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, o Κώστας Τζαβάρας και o Γιώργος Βλάχος.

Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωπαική ένωση η οποία θα ακολουθήσει μια έξοδο από το ευρώ θεωρείται από τον Καραμανλή ένα σενάριο που ισοδυναμεί με διαμελισμό και αφανισμό του ελληνικού κράτους.

Ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζει την δημόσια παρέμβασή του με διάγγελμα που θα γίνει μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο.

(Σε λίγο η συνέχεια...)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...