Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Νέες αυξήσεις στο ρεύμα από αριστερά! Η «επανάσταση» των συνδικαλιστών έχει έξοδα

Πλήρωσε άνεργε, αγρότη, καταστηματάρχη, τώρα αυξήσεις 31% στο ρεύμα για να καλύψεις τις αυξήσεις των πρώην κλεφτοπασόκων και νυν Συριζαίων συνδικα-ληστών. Έδωσαν τις αυξήσεις στους πρώην κλεφτοπασόκους και νυν Συριζαίους συνδικαλιστές καλά καλά, τώρα αυξάνουν και το ρεύμα ώστε να πληρώσουμε εμείς αυτές τις αυξήσεις.
Τώρα το παίζουν και λίγο θιγμένοι - μην τους πάρουν και με τις πέτρες - και μετά θα υποκύψουν στις αυξήσεις του φορέα "γιατί δεν γίνεται αλλιώς". Οι υποκριτές... Ιδού: «Η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει για μια ακόμα φορά το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων
(ΕΤΜΕΑΡ) και κατά συνέπεια τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά , τους αγρότες και άλλες επιχειρηματικές κατηγορίες, είναι επί της ουσίας απολύτως απαράδεκτη και κυρίως είναι απαράδεκτη, πρωτοφανής και εξοργιστική η μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να δημοσιοποιηθεί». Προσέξτε... Το πως δημοσιοποιήθηκε είναι το πρόβλημα...
Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη πως η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30/12/2014, δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και προφανώς, σε συμπαιγνία, όπως υπογραμμίζει, με την απελθούσα Κυβέρνηση.
Ποιος νοιάζεται τι είχε υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση; Έγιναν εκλογές στις 25 του Ιανουαρίου, 25 μέρες μετά την υπογραφή, και ο λαός επέλεξε να γίνει ρήξη. Και η ρήξη δεν έγινε ποτέ!
Κάτω από την ίδια δικαιολογία και την λογική - αυτή της προηγούμενης διοίκησης και της προηγούμενης κυβέρνησης - δόθηκαν και οι αυξήσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που θα πληρώσουμε εμείς και που δεν ανακαλέσατε ποτέ, κάτω από τις ίδιες λογικές υπογράφηκε και το μνημόνιο που εσείς είπατε θα καταργήσετε. Και τώρα κρύβεστε πίσω από τις μνημονιακές αποφάσεις!
Εσείς, σαν κυβέρνηση, τι ακριβώς είπαμε πως κάνετε; Πρώτη φορά Αριστερά! Πλήρωσε έλληνα τώρα τις φιλίες του Λαφαζάνη με τον Φωτόπουλο. Το Συριζο-ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κατακλέβει τον Λαό!
ΥΓ. Από το ένα χάος (ΝΔ) βρεθήκαμε στο άλλο γιατί κάποιοι πίστεψαν πως "λεφτά υπάρχουν", για δεύτερη φορά! Μόνο που τα λεφτά δεν είναι για τον απλό λαό, αλλά για τους συνδικαλιστές κολλητούς της κάθε μνημονιακής κυβέρνησης! Για όλους εμάς, έχει "αξιοπρέπεια" γιαχνί! Τετζερέ και στην πλατεία!
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...