Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Η. Παναγιώταρος: Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας έχουν καταλύσει το Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών τόνισε πως τα κόμματα της κλεπτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) καταλύουν συνεχώς το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ βασική τους επιθυμία είναι στο κοινοβούλιο να βρίσκονται μόνο όσοι βουλευτές συμφωνούν μαζί τους. Αντίθετα, όποιος διαφωνεί πολιτικά μαζί τους στέλνεται άμεσα στην φυλακή.

Έχει αποδειχθεί, δε, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα που διοικούσαν μέχρι πρότινος την Χώρα αποτελούσαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, ενώ έχουν την πλήρη κάλυψη για την υπόθεση των υποβρυχίων, για την λίστα Λαγκάρντ και για πολλά ακόμα σκάνδαλα.
Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε πως ενώ ακούστηκαν σχόλια εκατέρωθεν για τον Μπαλτάκο, κανείς δεν ανέφερε την ουσία, που είναι τα λόγια του Μπαλτάκου, που αποδεικνύουν περίτρανα την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μετά από την εκ νέου απαγόρευση του εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού στο Συνταγματικά κατοχυρωμένο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών να παραστούν στην συζήτηση του νομοσχεδίου συμπεραίνουμε πως ο εν λόγω εισαγγελέας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να διευκρινίσει ή να αιτιολογήσει τις αποφάσεις του. Η Χρυσή Αυγή, είτε αρέσει, είτε όχι, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και εκφράζει μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.
Όσον αφορά  το νομοσχέδιο ο Συναγωνιστής επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή το ψήφισε επί της Αρχής, καθώς περιλαμβάνει κάποιες ρυθμίσεις που ανακουφίζουν τους χειμαζόμενοους Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...