Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Αβραμόπουλος: “Αφήστε ελεύθερους όλους τους λαθρομετανάστες”! Ανθελληνική συμμαχία ΝΔ-Σύριζα

Η επιβεβαίωση της αντεθνικής συμμαχίας ΝΔ και Σύριζα ήρθε από τις Βρυξέλλες, με τον πολυδιαφημισμένο νεοδημοκράτη επίτροπο για την μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλο να απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης!
Τι κι αν ο πρόεδρος της ΝΔ παρίστανε τον οργισμένο προ μιας εβδομάδος, όταν έλαβε δημοσιότητα η διαταγή για να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι λαθρομετανάστες από κέντρα κράτησης και
λοιπές κρατικές δομές; Στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης και τίποτα περισσότερο, ήτοι εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού στην οποία άλλωστε ειδικεύονται οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς. Η απόδειξη της απάτης ήρθε τελικά από τις Βρυξέλλες όπου ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος παρουσιάστηκε «βασιλικότερος» των Συριζαίων υπουργών, διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως ότι: «η κράτηση μεταναστών υπό ακατάλληλες συνθήκες θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα»!
Επί της ουσίας δηλαδή, το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ που ασκεί με τις τυμπανοκρουσίες της Συγγρού καθήκοντα επιτρόπου στην Ε.Ε., απέδωσε τα εύσημα στην υπουργό του Σύριζα, Τ. Χριστοδουλοπούλου, για τις μέχρι τούδε ενέργειές της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης!
Κατά τ' άλλα, η ΝΔ και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα «σήκωναν» οργισμένες αντιδράσεις για το θέμα της διαταγής με την οποία αφήνονται ελεύθεροι με συνοπτικές διαδικασίες οι λαθρομετανάστες. Καθίσταται και στους πλέον αδαείς σαφές, πως ο Σύριζα δεν πράττει άλλο τι παρά να συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική της Χούντας Σαμαρά, λαμβάνοντας μάλιστα τα συγχαρητήρια του επιτρόπου της Ε.Ε. που -όλως τυχαίως- είναι σημαίνον στέλεχος της ΝΔ!
Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός γίνεται μάρτυρας της ανθελληνικής συμμαχίας ΝΔ-Σύριζα, η οποία οδηγεί την Πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Μόνο στα μικρασιατικά παράλια, τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών πανηγυρίζουν ήδη με τις από κοινού διακηρύξεις Αβραμόπουλου-Χριστοδουλοπούλου (ή καλύτερα ΝΔ-Σύριζα), δια των οποίων ανοίγει ο δρόμος της εισβολής στην Ελλάδα.
Κι όπως είπε ο νεοδημοκράτης Αβραμόπουλος: «οι προκλήσεις είναι μπροστά μας», το οποίο από την εθνική οπτική ερμηνεύεται ως «τα χειρότερα για τους Έλληνες έπονται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...