Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Ανατροπή της κυβέρνησης μέσω διακοπής της καταβολής μισθών και συντάξεων σχεδιάζουν Βερολίνο-Συγγρού...

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΩΜΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!
Απροκάλυπτα δηλώνετε πλέον από τους δανειστές ότι στόχος Βερολίνου και Βρυξελλών είναι η ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ζητήθηκε ευθέως να σταματήσει η κυβέρνηση να πληρώνει κισθούς και συντάξεις για 1-2 μήνες" όπως επιβεβαιώνουν στελέχη του υπουργείου ΟΙκονομικών  ως δήλωση της μετέχουσας στην διαπραγμάτευση οικονομολόγου Ε.Παναρίτη.Οι δανειστές αρνούνται να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό που προκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς διακόπτοντας την παράταση της προηγούμενης συμφωνίας που αρχικά έληγε στις 30 Ιουνίου και με απόφασή του και προκειμένου να υλοποιηθεί το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης" από έξι μήνες παράταση της χρηματοδότησης χωρίς προαπαιτούμενα την έκανε ... μόλις δύο μήνες προκαλώντας ασφυξία στην χώρα.

Οι Γερμανοί υπολογίζουν ότι αν σταματήσουν να καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις για 1-2 μήνες θα καταρρεύσει  λαϊκή στήριξη που απολαμβάνει η κυβέρνηση και η οποία εν πολλοίς εντοπίζεται στα μικρομεσαά κλιμάκια της δημόσιας διοίκησης και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υλοποιηθεί το σενάριο είτε την κυβέρνησης εθνικής ενότητας με την συμμετοχή των τριών φιλομνημονιακών κομμάτων (ΝΔ, ΠΟτάμι, ΠΑΣΟΚ) είτε την ολική κατάρρευση της κυβέρνησης, εκ των έσω.

Η πρόταση, φυσικά ηδη απορρίφθηκε, αλλά δε φτάνει αυτό. Για να τελειώνει η φαρσοκωμωδία, είναι καιρός η κυβέρνηση α αποτανθεί στο λαό είτε με νέες εθνικές εκλογές δημοψηφισματικού χαρακτήρα είτε με δημοψήφισμα όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Το αμερικανικό think tank OMFIF, που ειδικεύεται σε ανάλυση καταστάσεων γεωστρατηγικών και οιονομικών κρίσεων θεωρεί ότι το ψημοψήφισμα είναι η μόνη λύση. Και φυσικά χρηματοδότοση θα βρεθεί: Για την κοινότητα των BRICS μια Ελλάδα που θα αποπληρώσει τα χρέη της με χαμηλότοκο δανεισμό από το κοινό τους ταμείο είναι πολύ πιο πολύτιμη από μία Ελλάδα που θα είναι εκτός ευρώ...

Εντυπωσιάζει όμως η γερμανική (γιατί όλες οι πιέσεις από την Γερμανία εκπορεύονται) ωμότητα αντιμετώπισης των Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων που προτείνουν να τους αφήσουν να πεινάσουν επί δύο μήνες!

Οπως άφησαν τους Ελληνες στον Β'ΠΠ και πέθαναν 300.000 άνθρωποι τον χειμώνα 1941-1942 μόνο στην Αθήνα, με τα κάρα του δήμου (φωτό) να μεταφέρουν σκελετωμένα πτώματα.

Πάντως δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η γερμανική ωμότητα. Οι Γερμανοί είνα συνηθισμένοι στην διάπραξη ωμοτήτων: 60.000.000 νεκροί του Β'ΠΠ το βεβαιώνουν...defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...