Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Είσαι Έλληνας άνεργος; Ας πρόσεχες... Είσαι λαθρομετανάστης; Τουλάχιστον 6 ευρώ ημερησίως για σίτιση!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από μακρού χρόνου πως ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εκείνος κατά των Ελλήνων. Η θέση τούτη επιβεβαιώνεται, πέραν των άλλων, από την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση σχετικά με τη σίτιση των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιτρέπεται η σύναψη δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.

Το κόστος παροχής των εν λόγω υπηρεσιών θα καλύπτεται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο εκείνο το οποίο καθορίζει την καταβολή χρηματικού αντιτίμου στα πρόσωπα προς τα οποία δεν είναι δυνατόν να παρασχεθούν υπηρεσίες σίτισης.
Η δαπάνη αυτή, η οποία θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό -δηλαδή τον Έλληνα φορολογούμενο-, καλείται ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας και καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση. Σήμερα, η ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας για κάθε λαθρομετανάστη ανέρχεται στα 6 ευρώ.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια απόφαση η οποία εντείνει τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων: την ίδια περίοδο κατά την οποία δύο εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι βρίσκονται σε απόγνωση, αναζητώντας μάταια εργασία ενώ επιβαρύνονται με δυσβάσταχτους φόρους, το κατ' επίφαση «ελληνικό» Κράτος προχωρά σε κοινωνική πολιτική διακρίσεων, δρώντας υποστηρικτικά για τους λαθρομετανάστες και αδιαφορώντας πλήρως για τους Έλληνες!
Το πλέον εξοργιστικό της κατάπτυστης κυβερνητικής απόφασης είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν όχι για να βοηθήσουν τους σκληρά δοκιμαζόμενους από την οικονομική κατάσταση συμπατριώτες τους αλλά για να στεγάσουν και να σιτίσουν τους παράνομους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά στην ελληνική επικράτεια.
Η μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων, τόσο με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης όσο και με πολιτικές παρεμβάσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γι' αυτό το λόγο, η παρουσία όλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, κρίνεται επιβεβλημένη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eisai-ellhnas-anergos-as-proseches...-eisai-lathrometanasths-toulachiston-6#ixzz3UYUA4MqO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...