Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ…


ΙΣΙΣ… KAINE 4 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ. –  ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

To Iσλαμικό Κράτος πραγματοποίησε και νέα δημόσια εκτέλεση ατόμου ρίχνοντάς το στο κενό από την ταράτσα κτιρίου.Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιεί εμφανίζεται ένας μασκοφόρος ντυμένος στην χαρακτηριστική στολή με τα μαύρα να εξωθεί σε πτώση άτομο που έχει μπναταρισμένα τα μάτια και είναι χειροπόδαρα δεμένο.Το σώμα του θύματος στροβιλίζεται στο κενό.Μετά την πτώση του καταλήγει σε μπάζα αιχμηρά και σιδερόβεργες.Το μαρτύριό του είναι οδυνηρό.Το αλλοπρόσαλο πλήθος που παρακολουθεί την εκτέλεση δεν δείχνει να ικανοποιείται.Πλησιάζει το θύμα που προφανώς ψυχοραγεί και το αποτελειώνει με λιθοβολισμό.Η οργάνωση δεν αναφέρει την κατηγορία που του αποδόθηκε.Ο τρόπος εκτέλεσης παραπέμπει σε παλαιότερες και πιο πρόσφατες αντίστοιχες εκτελέσεις ατόμων για ομοφυλοφιλία.


Έχει προηγηθεί συνοπτικού τύπου σαριακό δικαστήριο.Ένας φέρει ντουντούκα και ανακοινώνει την ποινή.Δεν αναφέρεται ούτε ο τόπος της νέας αυτής βαρβαρότητας αλλά με βάση τις αντίστοιχες εκτελέσεις αυτού του τύπου πρέπει να έγινε κάπου στο Ιράκ.

H Daesh έκαψε ζωντανούς 4 νεαρούς ιρακινούς γιατί δεν υπάκουσαν στην διαταγή να καταστρέψουν τα αγάλματα του Μουσείου στη Μοσούλη. Την πληροφορία μεταδίδει το site Al-Youm al-Sabaa. Τα άτομα αυτά είχαν απαχθεί 2 ημέρες νωρίτερα από την Daesh.( IRIB 27/2/15)

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...