Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Άρθρο του Γ. Λιναρδή 
 Σχεδόν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις του σημερινού Ισλάμ οπουδήποτε ανά τον κόσμο είναι συνδεδεμένες άμεσα ή έμμεσα με την αίρεση του Βαχαμπισμού, μιας άκρως συντηρητικής και αντιδραστικής αίρεσης των σουνιτών μουσουλμάνων που έχει τον έλεγχο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, δυο χωρών που είναι στενότατοι και ένθερμοι σύμμαχοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.


Η μοναρχία των Σάουντ της Σαουδικής Αραβίας συνδέεται άμεσα με την αίρεση του Βαχαμπισμού και χρηματοδοτεί με τεράστια ποσά τους οπαδούς αυτής της αίρεσης ανά τον κόσμο (εννοείται και στην Ελλάδα), ήτοι χρηματοδοτεί τους οπαδούς μιας εξτρεμιστικής, τρομοκρατικής οργάνωσης κανιβάλων. 

Η λεγόμενη Δύση ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έδωσε την ευλογία της σε αυτή την αίρεση, χρησιμοποιώντας τους οπαδούς της στο αντάρτικο κατά της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν, σε έναν πόλεμο που διήρκεσε δέκα ολόκληρα χρόνια. Ως αποτέλεσμα αυτού του πολέμου η τότε Σοβιετική Ένωση εξαντλήθηκε οικονομικά και ψυχολογικά και οδηγήθηκε στην κατάρρευση. Οι βαχαμπιστές Μουτζαχεντίν που πολεμούσαν τότε τους Σοβιετικούς χρηματοδοτούνταν από τις ΗΠΑ και την Σαουδική Αραβία, ενώ από όλες τις γωνιές του κόσμου συνέρρεαν στο Αφγανιστάν μουσουλμάνοι στο πλαίσιο του «ιερού πολέμου» τους κατά των απίστων κομμουνιστών. 

Μεταξύ αυτών των μουσουλμάνων που συνέρρευσαν τότε στο Αφγανιστάν ήταν και ο Οσάμα μπιν Λάντεν, το πρωτοπαλίκαρο της CIA, η ομάδα του οποίου τελικά εξελίχθηκε με τις ευλογίες των ΗΠΑ στην γνωστή σε όλους μας Αλ Κάϊντα. Η συνέχεια της Αλ Κάϊντα είναι το σημερινό Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους, ένας στρατός τρομοκρατών που «γεννήθηκε» στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και Συρίας-Ιορδανίας και χρηματοδοτήθηκε αφειδώς από την Δύση για την καταπολέμηση της κοσμικής κυβέρνησης του Άσσαντ και την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής.

Είναι πλέον παγγίνως γνωστό ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους χρησιμοποιούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως κρυφό στρατό, ως εκπροσώπους τους, εναντίον αυτών που αντιτάσσονται στα  επεκτατικά τους σχέδια για πλήρη κυριαρχία στον πλανήτη. Τούτο γίνεται με διττό σχεδιασμό. Πρώτον χρησιμεύουν οι τρομοκράτες ως άμεση απειλή κατά των αντιπάλων που δεν υποκύπτουν και δεύτερον χρησιμεύουν ως «σκιάχτρα» ή ως δικαιολογία στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», δηλαδή ως δικαιολογία για εμπλοκή και εισβολή της Δύσης σε χώρες όπως η Λιβύη, το Σουδάν, το Ιράκ και η Συρία. Ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο δημιουργείται και το πρόσχημα για την εκταμίευση τεραστίων κονδυλίων από τους προϋπολογισμούς των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των Αμερικανοσιωνιστών και τα επεκτατικά τους σχέδια  στην Ευρασία. 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα τελευταία πέντε χρόνια να έχουν χάσει την ζωή τους περίπου 10 εκατομμύρια άμαχοι πολίτες, επειδή οι χώρες τους δεν εξυπηρέτησαν τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών ή δεν τα εξυπηρετούν καθ’ ολοκληρία όπως θα ήθελαν (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ιράκ). Τα θύματα αυτής της τρομοκρατικής πολιτικής ήταν και είναι Ινδονήσιοι, Ιρακινοί, Αλγερινοί, Αφγανοί, Ιρανοί, Σύριοι, Λιβανέζοι, Αιγύπτιοι, πολίτες του Μάλι, της Νιγηρίας, της Σομαλίας, της Υεμένης, αλλά και της Ευρώπης.

Η λεγόμενη Δύση χρηματοδοτώντας τους βαχαμπιστές μουσουλμάνους, δίνοντας τους όπλα, παρέχοντας τους στρατιωτική εκπαίδευση, κατασκευάζει ουσιαστικά την διεθνή τρομοκρατία και προάγει παγκοσμίως την φρικαλεότητα. Η λεγόμενη πολιτισμένη Δύση λοιπόν προωθεί τα μουσουλμανικά τέρατα προς δόξα του διεθνούς Σιωνισμού. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας τα ηνία της χώρας με τις γνωστές αντεθνικές αντιλήψεις του ουσιαστικά θα παίξει το παιχνίδι των Αμερικανοσιωνιστών στο θέμα της αντιμετώπισης των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αποσταθεροποιώντας  έτι περαιτέρω την στρατηγική θέση της Ελλάδας.  Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που γεννιούνται στην χώρα μας, την κατάργηση της διάκρισης «λαθρομετανάστης», την κατάργηση της αστυνόμευσης των συνόρων και άλλων πολλών τέτοιων ιδεοληψιών θα οδηγήσει την πατρίδα μας να γίνει άντρο μουσουλμάνων εξτρεμιστών, κάτι για το οποίο φέρει επίσης καίρια ευθύνη και η πολιτική της απελθούσας ψόφο-Δεξιάς και του κλεφτό-ΠΑΣΟΚ. 


Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε προάγγελοι δυσάρεστων γεγονότων, τους επόμενους μήνες η χώρα μας θα αντιμετωπίσει πέραν της επεκτατικής νεοοθωμανικής Τουρκίας και την εσωτερική απειλή πυρήνων της βαχαμπιστικής τρομοκρατίας, που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξέλεγκτη δυναμική που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της μη αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών.  
απο την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...