Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος:"Που θα βρω τα λεφτά για τους στρατιωτικούς; Από το Μέγαρο Μουσικής που τα ΄δινε ο Σαμαράς"

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει πως και από που έχουν βρεθεί τα χρήματα για να επιστραφεί άμεσα και το υπόλοιπο 50% που δικαιούνται να λάβουν οι στρατιωτικοί με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν παράνομες. Η ίδια απόφαση να θυμίσουμε υποχρεώνει το υπουργείο Οικονομικών να επαναφέρει τους μισθούς των στρατιωτικών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012. Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Real News εξηγεί ότι τα 60 εκατομμύρια που απαιτούνται για την επιστροφή των χρημάτων στους εν ενεργεία τουλάχιστον είναι “το 50% απ΄ όσα έδωσε ο κ.Σαμαράς με μια τροπολογία -την πέμπτη τροπολογία μέσα σε λίγο καιρό- για το Μέγαρο Μουσικής”! Και ο ΥΕΘΑ προσθέτει:


“Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει. Οι οικογένειες στρατιωτικών,των εν ενεργεία και των αποστράτων,έχουν φθάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης”.
Απαντώντας σε ερώτηση για τα εξοπλιστικά ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου κι έδειξε και προς Ρωσία.

“Στα εξοπλιστικά προγράμματα, η χώρα πάντα είχε στραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις και στα νατοϊκά προγράμματα και στη συνεργασία με χώρες που κατά το παρελθόν δεν ήταν μέλη του στρατιωτικού σκέλους του NATO, όπως η Γαλλία -θυμίζω την αγορά των F-16 και των Mirage- αλλά και σε άλλες χώρες,όπως τα ρωσικά προγράμματα που εκτελέστηκαν με όλες τις κυβερνήσεις”.


onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...