Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Τραγικά μόνος... Ο Σαμαράς προσπαθεί μάταια με απειλές να παραμείνει στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς

Τελειωμένος από όλους και από παντού είναι ο αρχισκευωρός και προδότης δικτατορίσκος βουλευτής Μεσσηνίας, ο οποίος είναι και ο ΜΟΝΟΣ που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει ξοφλήσει.
Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά που κάνει μάταιες προσπάθειες να ελέγξει με την εναπομείνασα κλίκα του το απόκομμα της Συγγρού. Οι κινήσεις του βέβαια πέφτουν στο κενό και ο λόγος που δεν έχει αρχίσει ακόμα το... πανηγύρι, είναι επειδή οι εσωκομματικοί αντίπαλοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για τον αποκεφαλισμό του.

Η βάση και τα εναπομείναντα κομματικά στελέχη της ΝΔ βράζουν με τον αποτυχημένο πολιτικάντη που έχει διαλύσει την πρώην μεγάλη παράταξη και ζητούν την άμεση αποπομπή του. Ο Σαμαράς όμως με εκβιασμούς και απειλές φιμώνει τις εσωκομματικές φωνές, νομίζοντας ότι έτσι το πρόβλημα λύνεται...
Παράλληλα, την Πέμπτη μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής όπου η ψοφοδεξιά θα κάνει Κοινοβουλευτική Ομάδα ο δικτατορίσκος Σαμαράς έχει απαιτήσει να μην πάρει κανείς τον λόγο για να μην ξεκινήσει το "πυρ ομαδόν" εναντίον του.
Τέλος, ακούγεται πως μέχρι και τον Γιούνκερ πήρε τηλέφωνο (αμάν αυτή η μανία με τα τηλέφωνα...) ο παρανοϊκός δολοπλόκος για να πείσει τον Αβραμόπουλο να μην δεχτεί την πρόταση Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας που θα τον αδειάσει παντελώς.


Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του... Οι ώρες του Σαμαρά μέχρι να αποκαθηλωθεί εντελώς και να τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη είναι μετρημένες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...