Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ!!! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!

Στην τελική ευθεία η δίκη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, καθώς το παραπεμπτικό βούλευμα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου που οδηγεί στο εδώλιο 70 στελέχη της και ολόκληρη την ηγετική ομάδα, φαίνεται να γίνεται δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών.
 Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, το Συμβούλιο υιοθετεί την κατηγορία για ύπαρξη δομημένης και ιεραρχημένης εγκληματικής οργάνωσης με στρατιωτική δομή και πειθαρχημένη δράση των μελών κατόπιν εντολών της ηγεσίας και αναμένεται άμεση παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εφέτης εξέφρασε διαφορετικό σκεπτικό στη βάση ότι η σύμβαση του Παλέρμο προβλέπει την ύπαρξη και οικονομικού κινήτρου στη δράση εγκληματικών οργανώσεων. Δεδομένου όμως ότι αυτό δεν έχει υιοθετηθεί νομοθετικά στην Ελλάδα και οι εγκληματικές-τρομοκρατικές οργανώσεις δικάζονται ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι οικονομικό κίνητρο, είναι πρακτικά αδύνατο να έχει δικαστικό αποτέλεσμα παρόμοιο σκεπτικό.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως είναι βέβαιο ότι η δίκη θα προκαλέσει και μεγάλο ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης που ανήσυχα είδε να γιγαντώνεται η ναζιστική και ρατσιστική θηριωδία στην Ελλάδα υπό τον μανδύα ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...