Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση-κεραυνός από το Μέγαρο Μαξίμου σε Β.Σόιμπλε: "Λυπούμαστε που ο γερμανικός λαός έχει αυτοκαταστροφική κυβέρνηση"

Γ.ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ: "ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ"
"Λυπούμαστε τον γερμανικό λαό γιατί έχει αυτοκαταστροφική ηγεσία. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός λαός κάνει τέτοιες επιλογές όπως έχει αποδείξει η Ιστορία".
 Με αυτή την δήλωση-κεραυνό απάντησε μέσω του defencenet.gr υψηλά ιστάμενη πηγή του Μεγάρου Μαξίμου στην απίστευτη δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε ότι λυπάται τον ελληνικό λαό για την ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί οργή για την υβριστική δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, αλλά και αποφασιστικότητα, για το εύρος της απάντησης που θα λάβει.


Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε: «το ποιος είναι ανεύθυνος και υπεύθυνος είναι υποκειμενικό. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι ανεύθυνη. Δεν θέλω όμως να ανταλλάξουμε χαρακτηρισμούς».

Επίσης η ίδια κυβερνητική πηγή σχολιάζοντας το "αυτοκαταστροφικό" της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας τόνισε ότι "φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι θα υποστεί η ίδια η Γερμανία αν επιμείνει σε αυτή την πολιτική καταστροφής. Ελπίζω να το καταλάβουν πριν να είναι αργά για όλους"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...