Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΙΟΡΔΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Κτηνωδία: Το βίντεο της πυρπόλησης του Ιορδανού πιλότου - Οργή από Αμμάν: "Τα αντίποινα θα είναι στο επίπεδο της καταστροφής"

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΙΟΡΔΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣΜε αντίποινα τα οποία θα είναι «καταστροφικά» σχολίασε το ιορδανικό υπουργείο Αμύνης το βίντεο της πυρπόλησης του πιλότου της Αεροπορίας της χώρας.
 «Το αίμα  του μάρτυρα και ήρωα Kassasbeh δεν πρόκειται να πάει χαμένο. Η εκδίκηση θα είναι στο επίπεδο της καταστροφής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ιορδανικός Στρατός.
 Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η φυλακισμένη για απόπειρα αποστολής αυτοκτονίας Sajida Al-Richawi η οποία κρατείται σε ιορδανικές φυλακές πρόκειται να εκτελεστεί την Τετάρτη σε αντίποινα για την απάνθρωπη εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου.video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Έπειτα από την αποτρόπαια εκτέλεση και του δεύτερου Ιάπωνα ομήρου, Κέντζι Γκότο, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι εξτρεμιστές υλοποίησαν τις απειλές τους για τη θανάτωση του Ιορδανού πιλότου, Maaz al-Kassasbeh

Σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, ο νεαρός Ιορδανός που κρατείτο όμηρος στη Συρία, θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο.

Αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν.


Η εκτέλεση του άτυχου Ιορδανού πιλότου δεν έγινε σήμερα καθώς το βίντεο «υπερπαραγωγή» που ετοίμασαν οι ισλαμιστές της ISIS για να ετοιμαστεί χρειάζεται κάποιο χρόνο και σίγουρα έγινε εκτός Συρίας ή Ιράκ. Αυτό σημαίνει ότι η πυρπόληση εχει γίνει κάποιες ημέρες πριν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...