Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Πρώτο κύμα exit poll: Τρίτη δύναμη με υψηλά ποσοστά η Χρυσή Αυγή – Καταποντίζεται η νουδούλα!

Χαμένη η ψήφος στη ΝΔ – Ισχυρή Χρυσή Αυγή για την επόμενη μέρα - Αγώνας μέχρι το κλείσιμο της κάλπης για να μη χαθεί ούτε ψήφος!
Έχουν ήδη αρχίσει και βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες από τα exit poll που διεξάγουν έξω από τα εκλογικά κέντρα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Ήδη εδώ και κάποια ώρα έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα και έχουν επιβεβαιωθεί από ένα δεύτερο κύμα «ψηφοδελτίων» των exit poll.

Αυτό που διαφαίνεται από τις πρώτες αυτές πληροφορίες τις οποίες διακινούν ιστοσελίδες δημοσιογράφων είναι ότι έχει «κλειδώσει» τόσο η πρώτη, όσο και η τρίτη θέση. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «ξεφύγει» με διψήφια διαφορά από τη ΝΔ, γεγονός που δεν μπορεί να ανατραπεί, αφού οι υπερήλικες που συνήθως ψηφίζουν ΝΔ, έχουν ήδη ασκήσει το δικαίωμα τους. Ως εκ τούτου η ψήφος στη ΝΔ είναι μία πραγματικά χαμένη ψήφος. Το μοναδικό που ακόμα παραμένει μυστήριο είναι αν θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να κατακτήσει την αυτοδυναμία.
Για την τρίτη θέση, η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα νικήτρια, αφού έχει ξεφύγει πολλές μονάδες από τον τέταρτο, με την χειρότερη εκτίμηση να βρίσκεται στο 7% από το newsbomb.gr και την καλύτερη να είναι ο εφιάλτης ολόκληρου του συστήματος. Πιο κάτω γίνεται «μάχη» στο 4,5% - 5,5% ανάμεσα σε ΚΚΕ και ΠΟΤΑΜΙ. Όσον αφορά τα μικρότερα κόμματα, φαίνεται ότι ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ θα καταφέρουν οριακά να μπουν στην Βουλή, ενώ το κόμμα Γιωργάκη μένει εκτός.

Οι παραπάνω πρώτες πληροφορίες αποδεικνύουν ότι οι δημοσκοπήσεις τόσο καιρό έλεγαν ψέματα και δίνουν το έναυσμα σε όσους δεν έχουν ψηφίσει ακόμα Χρυσή Αυγή να πάνε και να το πράξουν, αφού μόνο μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στην απελπισία και την καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...