Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

"Φαρμακερή" δήλωση Φ.Φράγκου για υποψήφιους που "δεν πιστεύουν στα Ιερά και τα Οσια της Φυλής" - "Δείχνει" ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Με μία δήλωση που σε πρώτη ανάγνωση δεν ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας (υπηρεσιακός), επίτιμος Α/ΓΕΣ, στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος κάνει την δική του παρέμβαση στις εκλογές της Κυριακής.
 Μια δήλωση που αφορά κυρίως την επόμενη μέρα και μάλλον είναι απάντηση στις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν διακρίνονται για τον ιδιαίτερα πατριωτικό λόγο τους. Γιατί σίγουρα δεν μπορούν να εξευρεθούν μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητες που θέτουν ως πρώτη θεμελιώδη αξία "τα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής" που θέτει ως προϋπόθεση ο Φ.Φράγκος....


Ακολουθεί η δήλωση:

"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, θεωρώ επιβεβλημένη  αναγκαιότητα την  εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας.

Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναζητώντας αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.

Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου  στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες μας, με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής.

Όπως συμπεριφέρθηκα,  ως Έλλην Αξιωματικός που ορκίστηκε Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, στους υφισταμένους μου, χωρίς διακρίσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, έτσι συνεχίζω και τον δρόμο μου, με μόνο γνώμονα την Ελλάδα μας.

Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης

Επιτίμος Αρχηγός ΓΕΣ"  defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...