Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Καρατζαφέρης …«Θα διεκδικήσω… την ….τελευταία ψήφο».

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι «πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και τόνισε πως θα διεκδικήσει  την…. τελευταία ψήφο σε όλη την Ελλάδα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι αυτό δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό
απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες αναχωματικές επιλογές, εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ, «παρά το ότι ….δεν έχω σώας τας… φρένας»  Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος». Τι ΛΑΟΣ, τι Νέα Δημοκρατία .Το ίδιο είμαστε.
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι διαπιστώνει μια «παλιννόστηση» στο κόμμα του ανθρώπων που είχαν φύγει και είχαν πάει στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «αυτή η παλιννόστηση, νομίζω, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και τη Νέα Δημοκρατία».
Σε ότι αφορά την πορεία του αναχώματος ΛΑ.Ο.Σ ,επισήμανε ότι «οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο του 1.5 % με ανοδική πορεία, θέλουμε  την τελευταία ψήφο, και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα».
Δεν είπε όμως πως μπορεί ένα κόμμα να πάρει ψήφους από ένα υγιώς σκεπτόμενο πολίτη όταν έχει στις τάξεις του υποψηφίους σαν τους παρακάτω, και την ίδια στιγμή στρέφεται κατά της χρυσής αυγής. Μόνο ένας μικροπολιτικάντης τα κάνει αυτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...