Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα από την υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: «Ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ»

Το εκάστοτε καθεστώς κάνει κινήσεις που αποσκοπούν στην διατήρησή του στην εξουσία. Στο παρελθόν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν τους πάντες και τα πάντα, δημιουργώντας το υδροκέφαλο και δυσλειτουργικό κράτος, που βιώνουμε σήμερα. Η γραμμή που φαίνεται ότι πρόκειται να τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι η απόδοση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, ώστε να μειωθεί η επιρροή των Ελλήνων στο εκλογικό αποτέλεσμα και η νόθευση της λαϊκής βούλησης.
Μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, η Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δήλωσε σχετικά με το ζήτημα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».

Βεβαίως την εν λόγω κυρία με τις μεγαλόστομες δηλώσεις την είχαν προλάβει οι νεοδημοκράτες του Σαμαρά με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που έδινε άκριτα άδεια παραμονής σε όλους τους λαθρομετανάστες που διαβιούν ή θα έρθουν στην Ελλάδα. Όμως η εξαγγελία της συζύγου ενός άλλου υπουργού του Σύριζα έχουν την μαύρη πρωτοτυπία ότι αφορά και το δικαίωμα ψήφου.

Αλήθεια, που πήγαν οι «κόκκινες γραμμές» των πανοκαμμένων που λέγανε σε όλους τους τόνους ότι θα αντιδράσουν σε τέτοιες προοπτικές; Προφανώς πνίγηκαν από την υπουργοποίηση Καμμένου στο υπουργείο εξοπλισμών…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...