Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Επιρρεπείς στην απάτη και χαμηλού επιπέδου οι ψηφοφόροι του Ποταμιού! Ευρήματα σοκ απο δημοσκοπηση…

ΦΟΒΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ!
Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, πως τόσο για την ονομασία του κόμματος, όσο και για τη Διακήρυξη, ο Γ. Παπανδρέου έχει στα χέρια του δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει και τη μελέτησε με το στενό του επιτελείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αυτή η δημοσκόπηση αποκάλυψε οτι οι ψηφοφόροι του… Παπανδρεου θα προέλθουν κυρίως απο αυτους που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Ποτάμι! Δηλαδη η πλέμπα της κοινωνίας, οι επιρρεπείς στην απάτη ή οι άνθρωποι χαμηλού ηθικού και πνευματικού επιπέδου που ειναι οι μόνοι που θα ξαναψήφιζαν Παπανδρέου, σήμερα ψηφίζουν Ποτάμι!!
Σχετικά με τα ποσοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού, είναι ενθαρρυντικά.
Μάλιστα μας έλεγε, πως δείχνει ότι το κόμμα του ΓΑΠ αναμένεται να συγκεντρώσει στις ερχόμενες εκλογές ποσοστό μεγαλύτερο απ’ αυτό του κόμματος του Βενιζέλου!
Η ποιοτική ανάλυση της δημοσκόπησης οδηγεί στην εκτίμηση, ότι το νέο κόμμα θα πρέπει να ποντάρει στη λεγόμενη «συναισθηματική ψήφο», δεδομένου αφενός ότι το όνομα Παπανδρέου συγκινεί ακόμα τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου ότι –αντίθετα- ο Βενιζέλος απωθεί αντί να συσπειρώνει…
Επίσης απ’ την έρευνα προκύπτει, ότι το νέο κόμμα παίρνει κυρίως ψήφους από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, από το Ποτάμι, από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη Ν.Δ.!
Το μεγαλύτερο ποσοστό το παίρνει από Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, αλλά «κλέβει» και από τα δυο μεγάλα κόμματα και επομένως μπορεί να είναι ο «μπαλαντέρ των εκλογών», όπως τουλάχιστον πιστεύουν στο επιτελείο του ΓΑΠ.
Σε ό,τι αφορά στα ψηφοδέλτια, λένε ότι είναι κατά 80% έτοιμα. Μάλιστα στενός συνεργάτης του ΓΑΠ μας έλεγε, ότι δεν επενδύουν μόνο σε ονόματα αναγνωρίσιμα που θα είναι υποψήφιοι, αλλά και σε μια νέα γενιά στελεχών «της εποχής του διαδικτύου αλλά και της κοινωνικής βάσης», που έχουν στρατευτεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού…
olympia.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...