Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Άρχισε το πανηγύρι πάνω στο πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά

Τον χειρότερο της εφιάλτη βιώνει από την Κυριακή των εκλογών η βρώμικη συμμορία Σαμαρά που κατέπεσε με πάταγο.
Πριν ακόμα αρχίσει να τον αναζητεί η ελεύθερη ελληνική Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για την σκευωρία που ενορχήστρωσε εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, πρώτοι τον αναλαμβάνουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Και δεν είναι και λίγοι...

Η βάση της ψοφοδεξίας βράζει με τις μεθοδεύσεις και τα τεράστια προεκλογικά λάθη του βουλευτή Μεσσηνίας και ήδη οι Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Η οργή για την κλίκα και δη για τους Μουρούτη, Παπασταύρου και Λαζαρίδη είναι έκδηλη και όλοι οι Νεοδημοκράτες ζητούν το κεφάλι τους επί πίνακι.
Μπορεί ο Σαμαράς με τις γνωστές βρώμικες και υπόγειες διαδρομές να θέλει ακόμα να κρατηθεί στην καρέκλα, αλλά είναι τραγικά μόνος και οι λεμονόκουπες πέφτουν βροχή από παντού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι νεοδημοκράτες δημοσιογράφοι Τζένος και Κουρτάκης που σήμερα το πρωί ούρλιαζαν από την συχνότητα των "Παραπολιτικών" στον Σαμαρά να παραιτηθεί άμεσα γιατί συνεχίζει να ξεφτιλίζει την παράταξη.
Η λαϊκή κατακραυγή για τον προδότη και σκευωρό πολιτικάντη είναι μεγάλη και το μόνο θέμα που τίθεται πια είναι ποιος θα πρωτοπρολάβει να τον θέσει προ των εγκλημάτων του κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...