Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Σε άτακτη φυγή ο Βενιζέλος, παραιτείται από την προεδρία του κλεφτοΠΑΣΟΚ - Θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη;

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση της πρόθεσης του Ε. Βενιζέλου να ανακοινώσει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Λοβέρδος θα διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος.
Η παραίτηση Βενιζέλου αποτελεί την απόρροια της εκλογικής συντριβής, μετά την κατάρρευση της αντεθνικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Είχαμε άλλωστε από καιρό επισημάνει, ότι η πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ συναρτάται από τη Νέα Δημοκρατία και δη τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπερ σημαίνει πως το πολιτικό τέλος Βενιζέλου και ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε άμεση εξάρτηση από τις διαθέσεις Σαμαρά και ΝΔ, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται σήμερα.
Απομένει να διαπιστωθεί, εάν ο εμπλεκόμενος σε σωρεία σκανδάλων Ε. Βενιζέλος θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως προεκλογικά υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό ο Τσίπρας. Ή μήπως η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο, όταν ο Ε. Βενιζέλος εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου κυβέρνησης και υπουργού των Εξωτερικών, είχε ακριβώς αυτό το περιεχόμενο, δηλαδή μια συμφωνία με μετεκλογική ισχύ;

Όπως για παράδειγμα, την παραίτηση Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με αντάλλαγμα την συγκάλυψη των πολιτικών σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...