Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Ν. Χατζηνικολάου: Αντιδημοκρατικό να κάνει η Χρυσή Αυγή προεκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου αναγνωρίζει ότι η προεκλογική διαδικασία είναι άνιση και αντιδημοκρατική με την Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές μέσα από την φυλακή.
Μετά από απανωτά μηνύματά ακροατών στην πρωινή εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Realfm με τα οποία τον ρωτούσαν αν είναι έντιμες και δημοκρατικές οι εκλογές όταν ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος και βουλευτές του είναι φυλακισμένοι, ενώ άλλοι βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Ο δημοσιογράφος τελικά αναγκάστηκε να πάρει θέση και να μιλήσει επί του θέματος λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δυστυχώς συμμετέχει στις εκλογές με σημαδεμένη τράπουλα. Θα έπρεπε να έχει γίνει μια έντιμη δίκη πολύ πριν τις εκλογές ώστε οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν αν είναι αθώοι για όλα αυτά τα τερατώδη που τους κατηγορούν.

Σημείωσε πως απαγορεύουν στον Αρχηγό και στους βουλευτές της να συμμετάσχουν ισότιμα στην προεκλογική εκστρατεία όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και να παραθέσουν το δικό τους πρόγραμμα και τις θέσεις τους στον ελληνικό λαό. Τέλος επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις εκλογές με σημαδεμένη τράπουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...