Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες: Δεν αποκλείονται χειρότερα χτυπήματα    
Στον απόηχο των τρομοκρατικών χτυπημάτων του Παρισιού, οι αρχές βρίσκονται σε αυξημένο συναγερμό, φοβούμενες νέο κύμα επιθέσεων.
Η Γαλλία και ολόκληρη η διεθνής κοινότητα προσπαθούν να συλλάβουν τα τελευταία γεγονότα που, πολλοί φοβούνται, πως θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου.
Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν πως οι επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας στο Παρίσι, με τους 17 νεκρούς, ήταν απλώς μία "πρόγευση" του τι θα ακολουθήσει.

«Υπάρχει η γενικότερη αίσθηση πως τίποτα δεν τελείωσε, πως επίκειται κάτι πολύ πιο επικίνδυνο», δήλωσε στο περιοδικό Time ο Ιβ Τροτινιόν, πρώην κορυφαίο στέλεχος της γαλλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, με υψηλές διασυνδέσεις με ανθρώπους των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, πάνω από έξι μέλη τρομοκρατικών ομάδων που πιστεύεται πως συνδέονται με τις επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας, κυκλοφορούν ελεύθερα. Ένας από αυτούς εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο που ανήκε στη χήρα ενός από τους δράστες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, που ήταν στόχος της πολύνεκρης επίθεσης των αδελφών Κουασί την περασμένη Τετάρτη (07/01/2015), θα κυκλοφορήσει αύριο σε 3 εκατ. αντίτυπα, φιλοξενώντας ξανά στο πρωτοσέλιδό της τον προφήτη Μωάμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...