Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Τζίμης πανούσης «γειώνει» κανάλια – δημοσκόπους: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 8% και τάσεις ανόδου

Λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Αυτό επαληθεύτηκε λίγο πριν την ανακοίνωση των exit poll και αφότου έχουμε ήδη πληροφορηθεί την συμπαιγνία καναλαρχών – δημοσκόπων και δημοσιογραφίσκων.
Όλοι γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με αισθητή διαφορά από τον τέταρτο, όμως δεν πρόκειται να το ομολογήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για ευρεία νόθευση του εκλογικού
αποτελέσματος. Έτσι Στάη, Σρόιτερ και λοιποί δημοσιογραφίσκοι συγκρατούν τα δάκρυά τους με δυσκολία, ώστε να μην προδοθεί το σχέδιο από τους συναισθηματισμούς τους.
Όμως είχαν την ατυχία να έχουν στο πάνελ της εκλογικής εκπομπής τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος δεν δεσμεύεται από τα σχέδιά τους, έχοντας και μία έμφυτη χαρμόσυνη ελεύθερη διάθεση. Έτσι μιλώντας περί του προαποφασισμένου exit poll, ζήτησαν και την γνώμη του και εκεί «έφαγαν» τις γραβάτες τους, αφού έλαβαν την απάντηση ότι «η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με 8% και τάσεις ανόδου».
«Χάλασε» έτσι το σχέδιο να κρύβουν μέχρι τελευταία στιγμή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με την ελπίδα να επιτύχει το σχέδιο νοθείας. Ας χαρούν για μια – δυο ώρες ακόμα οι μπομπολαίοι, οι Θεοδωράκηδες και όλα τα συστημικά ανδρείκελα.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...