Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς προς «νταβατζήδες»: Στηρίξτε με και θα βάλω εκπρόσωπο Τύπου και τον Πρετεντέρη!

Γέλιο και θυμηδία προκαλούν οι σπασμωδικές κινήσεις του έκπτωτου δικτάτορα φον Αντωνάκη, ο οποίος προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί από το καταρρέων απόκομμά του. Τελευταία σπασμωδική κίνηση στην λίστα είναι η αντικατάσταση της Μισέλ από την θέση της εκπροσώπου Τύπου του εν λόγω κόμματος.
Αμέσως μετά την κατάρρευση ο Σαμαράς έκρινε ότι η Μισέλ δεν ανταπεξήλθε στον ρόλο της και την αντικατέστησε. Ως εδώ όλα…
λογικά! Το αστείο της υποθέσεως είναι το πρόσωπο του αντικαταστάτη, το οποίο δεν είναι άλλο από την πρώην δημοσιογράφο του MEGA, Μαρία Σπυράκη.
Το γεγονός ότι η Σπυράκη ήταν το πρόσωπο που ως υποψήφια Ευρωβουλευτής σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν φτιάξει μυστικό σχέδιο αποκλεισμού των μηχανημάτων αναλήψεως σε περίπτωση τραπεζικού πανικού και έφερναν αεροπλανιές με μετρητά, επειδή απέτυχαν στην διαχείριση της οικονομικής κατάστασης. Όλα αυτά όχι μόνο τα αποκάλυψε η Σπυράκη, αλλά παραδέχτηκε παράλληλα ότι την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι ήξεραν και σιωπούσαν, αφήνοντας τον Σαμαρά να ασκεί προεκλογική τρομοκρατία ότι δήθεν θα αδειάσουν οι τράπεζες αν δεν εκλεγεί, την ίδια ώρα που επί κυβερνήσεως του αυτό είχε ήδη γίνει.

Βέβαια πέραν των παραπάνω, δεν μπορεί να μην μας έρθει κατά νου η ξεφτίλα ενός πρωθυπουργού, ο οποίος από Βήματος Βουλής, έγλειφε το MEGA και τον Πρετεντέρη, για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση. Ίσως, μάλιστα, ο Πρετεντέρης να είναι και ο επόμενος εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για να γελάσει και το παρδαλό ερίφιο. Είναι σίγουρο πως αν το απαιτήσουν αυτό οι «νταβατζήδες» για να στηρίξουν Φον Αντωνάκη, αυτός θα το πράξει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...