Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Η Μ.Λεπέν υπέρ του Α.Τσίπρα: «Ένας φρέσκος άνεμος αλλαγής φυσάει στην Ελλάδα»

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
«Ήταν μία νίκη του λαού ενάντια στους ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης», τόνισε η πρόεδρος του πατριωτικού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ΕΕ όπου όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες.


Το εγκώμιο στον ιδεολογικό της αντίπαλο, Αλέξη Τσίπρα, πλέκει η σταρ της γαλλικής "σκληρής" Δεξιάς, Μαρίν Λεπέν, με το στόμα της να στάζει μέλι για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου δήλωσε πως «Ένας φρέσκος άνεμος αλλαγής φυσάει στην Ελλάδα». «Ηταν μία νίκη του λαού ενάντια στους ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης».

Η Λεπέν που θριάμβευσε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια που τρέφει στο Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ήταν από τις πρώτες που τάχθηκαν ενεργά εναντίον της απόφασης των Ευρωπαίων να επιβάλλουν εμπάργκο στη Ρωσία, ως αντίποινα επειδή τόλμησε να αντισταθεί στους νεοταξίτικους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία, ενώ αντιθέτως υποστήριξε δημόσια τους ρωσόφωνους της Ανατολικής Ουκρανίας.

Είναι γνωστή η ρητορική της Λεπέν κατά της ΕΕ που την κατηγορεί ότι δημιουργεί τεχνηέντως συνθήκες "Ψυχρού Πολέμου", ενώ οι σχέσεις του κόμματός της με το ρωσικό κεφάλαιο επεκτάθηκαν όταν τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε πως έλαβε δάνειο, ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων από ρωσική τράπεζα αφού δεν της έδινε δάνειο καμμια ευρωπαϊκή τράπεζα.

Στην ΕΕ που παίρνουν εντολές κατευθείαν από την Ουάσιγκτον έχουν ήδη ανησυχήσει για την δήλωση της Λεπέν υπέρ Τσίπρα και προσπαθούν ήδη με τα ελεγχόμενα και "έγκριτα" ευρωπαϊκά ΜΜΕ να παρουσιάσουν το "άσπρο-μαύρο" και να την κακολογήσουν στο υποσεινήδητο των πολιτών.


Όποιος είναι υπέρ των εθνών και της Ρωσίας πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο, έτσι σκέφτονται στις Βρυξέλες, και η Μαρί Λεπέν φρόντισε να τους "πικάρει" πανηγυρίζοντας την πτώση της αγαπημένης-για τους γραφειοκράτες της ΕΕ- κυβέρνησης Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...